ВихованціІТА “ЮН-ПРЕС”, студенти оптико-механічного коледжу КНУ ім. Т. Шевченка, разом із викладачем Наталією Плохотнюк, взяли участь у національних дебатах. І відразу ж – перемога!

Вже 5-й рік поспіль активна молодь бере участь у національних дебатах з політичних реформ ВІ “Активна громада”.

Материал подготовлен в рамках Проекта "Юн-Пресс-KV

Дебати – це інтелектуальна гра, яка розвиває критичне та аналітичне мислення шляхом дискусії навколо однієї теми. По всьому світу дебати використовують для розвитку культури ведення дискусії та розвитку демократични ... Читати далі »

Категорія: ГУРТОК "Краєзнавча журналістика" та "репортери" (керівник Плохотнюк Н.І.) | Переглядів: 132 | Додав: majormajor | Дата: 05.06.2021 | Коментарі (0)

З появою Інтернету, та відповідно соціальних мереж, життя людей стало більш відкритим та доступним. Кожного дня, гортаючи стрічку Інстаграму, можемо бачити як Тіна Кароль готується до виступу та що сьогодні на вечерю в сусідки Анни. Хтось оприлюднює своє життя задля підтримки статусу та популярності, для когось це спосіб самореалізуватися, а дехто таким чином хизується своїми статками. 

Цікаво, що думають про новий тренд мешканці Києва.

Сергій (44 р.):

- Якщо це не занадто, то чому бути противником? Є різні випадки: хто що їсть дивитись не цікаво, а от хто де був, наприклад, кудись полетів, це вже інша справа.

Материал подготовлен в рамках Проекта " ... Читати далі »


Наталья Плохотнюк - викладач ІТА ЮН-ПРЕС КПДЮ


 

Заходячи до «Я галерея» ти ставиш собі запитання: А чи точно я туди потрапив? І , о господи, чому воно знаходиться в підвальному приміщені ... Читати далі »


Лиса гора. Що приходить вам на думку після цього словосполучення? Може проста гірка, з не простою назвою, а може невеличкий парк. Лиса гора -- це містичний ліс у Голосіївському районі міста Києва, що таїть у собі дуже багато загадок.

... Читати далі »


Юлія Тур, випускниця гуртка "Репортери"  ІТА "ЮН-ПРЕС" , переможець Міжнародних фестивалів "Прес-весна на Дніпрових схилах" і "Золота осінь Славутича" та конкурсу "Сузір'я Палацу", вітає "ЮН-ПРЕС" з 30-річчям. 


     Карантин змусив 43% населення Землі залишатися вдома. У цей непростий час не варто нехтувати порадами щодо збереження власного здоров‘я.
     Світові знаменитості запустили безліч челленжів, люди стали обережними, почали цінувати те, що раніше здавалося буденними справами. А я маю свій челленж - не тільки залишатися вдома, а й залишатися на позитиві. Прокидаюся з музикою, не нехтую послухати улюблені пісні, займаючись найрізноманітнішими справами.
     Радує моя повсякденна зачіска та мейкап, бо їх нема. І це круто. Справ виявилося більше ніж я могла собі уявити! Змінила дизайн шафи, пошила маску для обличчя, зайнялася аплікацією. Фарбувалася перед дзеркалом безліч разів, наспівуючи пісні. І не для того, щоб «вийти у світ», а просто так. Експерементую, мабуть. Звісно, буваю у супермаркеті іноді.     
     Але завжди у масці та рукавичках! І якщо я навулиці, то зазвичай ... Читати далі »


Я, Дар'я Гергель, студентка оптико-механічного коледжу КНУ ім. Т. Шевченка, вихованка гуртка "Репортери", маю вам щось сказати про наш КАРАНТИН...
В час Короновірусу Я як і всі зосталася без роботи, без нормального навчання і без активного відпочинку. Але в усьому варто шукати позитив. Коли б ще я мала б змогу перечитати книжку, почати вчити нову мову, частіше проводити час з рідними. Здавалося такі банальні речі, на які ми так мало приділяли уваги. Цінуйте кожну мить , бережіть своє здоров'я та найголовніше мийте руки

Вихованець ІТА "ЮН-ПРЕС" КПДЮ
Гурток "РЕПОРТЕРИ"
Дар'я Гергель
Керівник Наталья ПЛОХОТНЮК


ПРОВЕДІТЬ СВОЄ РОЗСЛІДУВАННЯ

     Творчий конкурс «Журналістське розслідування/дослідження «Київ крізь призму журналістики», започаткований ІТА «ЮН-ПРЕС» Київського Палацу дітей та юнацтва розпочався. 
     
Н ... Читати далі »


ФЛЕШ МОБ #ЗАЛИШАЙСЯВДОМА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ...

Як не з’їхати з глузду під час карантину?
Я навчаюся в 11 класі, і незабаром на мене чекає ЗНО. Тому я не нудьгую під час карантину. Але я знаю, що іншим підліткам насправді важко сидіти в чотирьох стінах кожного дня, без можливості погуляти з друзями чи відвідати цікаві заходи. У мене є для вас декілька неординарних порад, як урізноманітнити своє перебування вдома. У світі існує безліч хобі, які не потребують особливого місця чи обладнання.

По-перше, у кожного вдома є пензлик, фарби, ручки чи олівці. Думаєте, зараз я скажу, що у вас є чудова нагода навчитися малювати, а ви ніколи не могли себе змусити вимальовувати натюрморти ... Читати далі »


1 2 »