12:22 PM
САМОІЗОЛЯЦІЯ... (відео-репортаж)

     Карантин змусив 43% населення Землі залишатися вдома. У цей непростий час не варто нехтувати порадами щодо збереження власного здоров‘я.
     Світові знаменитості запустили безліч челленжів, люди стали обережними, почали цінувати те, що раніше здавалося буденними справами. А я маю свій челленж - не тільки залишатися вдома, а й залишатися на позитиві. Прокидаюся з музикою, не нехтую послухати улюблені пісні, займаючись найрізноманітнішими справами.
     Радує моя повсякденна зачіска та мейкап, бо їх нема. І це круто. Справ виявилося більше ніж я могла собі уявити! Змінила дизайн шафи, пошила маску для обличчя, зайнялася аплікацією. Фарбувалася перед дзеркалом безліч разів, наспівуючи пісні. І не для того, щоб «вийти у світ», а просто так. Експерементую, мабуть. Звісно, буваю у супермаркеті іноді.     
     Але завжди у масці та рукавичках! І якщо я навулиці, то зазвичай у автомобілі. У ньому теж співаю, без цього ніяк. Нарешті знайшла час передивитися старі фото, це радує.

     А прогулянки маю лише на велосипеді, десь у лісі по стежкам, там нема людей. Я хочу сказати цим, що самоізоляція - це не деградація. Це привід еволюціонувати... самореалізуватися. Цей вірус - привід забути про конфлікти та упередження. І відчути наскільки важливими є сім‘я, друзі, елементарне спілкування, час, обійми та рукостискання, поцілунки, вечори з друзями у ресторані, прогулянки у парку... Карантин закінчиться, але це відчуття має залишитися з нами назавжди. Найголовніше - не намагатися бути кращими людьми тільки у присутності вірусу. А проживати життя якомога простіше.

Автор: Вихованець гуртка "РЕПОРТЕРИ"
ІТА ЮН-ПРЕС КПДЮ
ОЛЯ МІЩЕНКО

Керівник гуртка РЕПОРТЕРИ
Наталья ПЛОХОТНЮК

Категорія: ГУРТОК "Краєзнавча журналістика" та "репортери" (керівник Плохотнюк Н.І.) | Переглядів: 145 | Додав: majormajor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar