21 травня - Всесвітній день культурного різноманіття в ім'я діалогу та розвитку.

 

Другий рік я навчаюся у польському університеті. За цей час встигла познайомитися з культурою та традиціями поляків. Культури Польщі й України мають багато спільного. Невід'ємною частиною традицій поляків є кухня, якою вони дуже пишаються. Перше, що пропонують гостеві в польському ресторані , - журек(суп з копченою ковбасою на заквасці). Також жодне застілля не може обійтися без бігоса або флячків. Ці страви дуже схожі на українські. Наприклад, бігос - це наша квашена капуста з додаванням спецій та червоного вина, а флячки готують з рубців, які доповнюють густий, наварений суп. Найважливішими в Польщі є Різдво й Велик ... Читати далі »

Категорія: БЛОГ ЖУРНАЛУ "МОЛОДЬ БЕЗ КОРДОНІВ" | Переглядів: 190 | Додав: majormajor | Дата: 05.11.2021 | Коментарі (0)