4:31 PM
#ЗАЛИШАЙСЯВДОМА і знімайте цікаве відео для свого блогу

Київський Палац дітей та юнацтва та гуртки відділу ІТА «ЮН-ПРЕС» зачинились на карантин. Ми серйозно переймаємося безпекою та здоров'ям наших гуртківців. Тому закликаємо всіх дотримуватися вказівок МОЗу та рекомендацій для уникнення зараженя й #залишатисявдома.

Але, попри карантин, ми не зупиняємо наше навчання- ми проводимо їх в дистанційній формі. Яскравим прикладом такої форми навчання став запуск флешмобу до 90-річчя видатної української поетеси - ЛІни Костенко. Юнпресівці зачитали улюбленні вірші поетеси на камеру. Педагоги ІТА "ЮН-ПРЕС" хочуть аби їхні вихованці розвивались в медійній сфері, тому підготували лайфхаки зі створення коротенького відео.

Окрім того, кожний із вихованців гуртків "Блогінг" та "Телеведучі "отримав завдання - створити власний тематичний ролик і представити його (викласти разом із постом у соцмережах.)

Сподіваємося, що поради які будуть представлені в ролику ви використаєте під час створення власного відео. А як тільки карантин закінчиться - ми чекатимемо Вас в ІТА «ЮН-ПРЕС»! Бережіть себе!

ІТА "ЮН-ПРЕС" КПДЮ

Підготували: Єлизавета Барилик , Ручко Олександр
Відео: Єлизавета Барилик

Категорія: БЛОГ ЖУРНАЛУ "МОЛОДЬ БЕЗ КОРДОНІВ" | Переглядів: 192 | Додав: majormajor | Теги: #ЗАЛИШАЙСЯВДОМА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar