11:26 PM
Летсплей (гурток відеоблогінгу ІТА ЮН-ПРЕС КПДЮ)


Гуртківець ІТА ЮН-ПРЕС КПДЮ Микола - він починаючий БЛОГЕР-ЛЕСТПЛЕЙЩИК

Летсплей відеоролик або набір скріншотів, що супроводжується текстом, в якому гравець або група гравців демонструє і коментує проходження будь-якої комп'ютерної гри. Летсплей відрізняється від записів проходження ігор або навчальних відеороликів акцентом на суб'єктивних враженнях гравця - «летсплеєра», його коментарях та реакціях - гумористичних, критичних або, навіть, сторонніх по відношенню до того, що відбувається на екрані, і не покликаний служити об'єктивним джерелом інформації про те, як просуватися по грі.

Хоча летсплеі і стрімінг проходжень ігор в реальному часі тісно пов'язані і не виключають один одного, летсплей може включати в себе монтаж відео і роботу автора летсплея за заздалегідь підготовленим сценарієм, а не тільки імпровізацію. 

З початку виникнення комп'ютерної індустрії гравці відеоігор, які мають доступ до програм відеозапису і знімків екрану, змогли записувати, як вони грають в комп'ютерні ігри. Даний ігровий процес втілювався у відеопроходженнях, швидкісних проходженнях та інших розважальних роликах.

Категорія: ГУРТОК БЛОГЕРІВ КПДЮ ІТА ЮН-ПРЕС (керівник Ручко О.В.) | Переглядів: 135 | Додав: majormajor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar