1:29 PM
ЩОДЕННИК ВІТРИЛ. ПІСЛЯМОВА

КОМАНДА – ТО ВЕЛИКА СИЛА! 

Чемпіонат України з вітрильного спорту для юнаків та дівчат проходить не щодня, а раз на рік. До нього серйозно готуються вихованці спортивних та профільних шкіл, гуртків, їхні батьки й тренери. Не стоїть осторонь і колектив спортивної бази, яка приймає й проводить великі змагання.

Коли було визначено, що місцем проведення Чемпіонату з 2 по 7 вересня стане яхт-клуб КПДЮ, що на Київському водосховищі , директор Київського Палацу дітей та юнацтва - Оксана Добровольська - почала збирати команду.

Завдання було не з легких - розгорнути діяльність, як-то кажуть, «з коліс». Така довіра може бути тільки до людей, майстерності яких довіряють – справжніх ПРОФІ. 

Дирекція Палацу та яхт-клубу КПДЮ щиро вдячні за допомогу й дружню підтримку в організації та проведенні урочистостей під час відкриття та закриття Вітрильної регати – 2020 відділам: івент-менеджменту та арт-проектів, ІТА «ЮН-ПРЕС», адміністративно-господарському, працівникам кіноконцертного залу. Увесь тиждень вони завозили, монтували, зводили, перевіряли, брали інтерв’ю, фотографували, монтували, писали й поширювали матеріали в соцмережах. 

За період проведення Чемпіонату ЩОДЕННИК ВІТРИЛ на фейсбуці відкривали 1642 рази, 1113 разів реагували, коментували та поширювали ролики й фотоальбоми з регати в різних соцмережах. Кількість підписників сторінки ІТА ЮН-ПРЕС КПДЮ на фейсбуці за той тиждень збільшилася на 24 людини й продовжує рости. Усього журналістами агенції за 6 днів було створено 10 відеороликів та 4 великих фотоальбоми і ще багато матеріалу не увійшло.

Отже, Чемпіонат України з вітрильного спорту для юнаків та дівчат завершився, а нам працювати й надалі. Давайте створювати цінності РАЗОМ, тому що ми – одна КОМАНДА Київського Палацу дітей та юнацтва! 

ПОВНИЙ ЩОДЕННИК ВІТРИЛ можно подивитись за посиланням ТУТ.

Переглядів: 115 | Додав: majormajor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar