1:39 PM
Онлайн-марафон вшанування пам’яті захисників донецького аеропорту «Доба пам’яті 24+2» (20-21 січня)

20 січня о 10:00 розпочнеться безперервний добовий онлайн-марафон вшанування пам’яті захисників донецького аеропорту «Доба пам’яті 24+2». Про це повідомили організатори заходу. У Колонному залі КМДА упродовж доби буде діяти вільний простір громадських об’єднань, що дасть можливість виступити всім причетним до подій оборони донецького аеропорту. Під час заходу демонструватимуться фото- та відеоматеріали захисту донецького аеропорту, можна буде почути розповіді учасників захисту аеропорту та волонтерів, які в період 2014-2015 років перебували на території ДАП. В рамках заходу, запланований виступ дитячого колективу "Шоу-Гурт СОНЯХ" з Київського Палацу дітей та юнацтва.Також свої історії розкажуть члени родин загиблих героїв-«кіборгів». Заплановані виступи артистів та режисерів, громадських діячів, вчених.

 

 

Мужність та героїзм захисників Донецького аеропорту - безцінний. Тому важливо донести історичну правду подій та зберегти її для поколінь, завдяки свідченням, спогадам та фактам.

Марафон триватиме протягом доби - 20-21 січня. Він проходить за підтримки Київської міської державної адміністрації, Департаменту освіти і науки, Департаменту культури, Департаменту суспільних комунікацій, Міністерства у справах ветеранів та тимчасово окупованих територій. Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, 2-й поверх, Колонна зала КМДА.

Керівники гуртків ІТА "ЮН-ПРЕС" КПДЮ, вшановуючи пам'ять загиблих, провели з вихованцями тематичні виховні бесіди, під час яких відбулося обговорення фільмів та книг про героїчну оборону Донецького аеропорту. 

 

ІТА ЮН-ПРЕС

 

 

Переглядів: 209 | Додав: majormajor | Теги: журналістика, кмда, Кіборги, КПДЮ, Департамент_освіти_і_науки_Києва, ЮН-ПРЕС | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 majormajor • 2:28 PM, 01.22.2020

Юні вихованці гуртка "Кросмедіа" ІТА "ЮН-ПРЕС" Київського Палацу дітей та юнацтва сьогодні мали змогу в ході марафону наживо поспілкуватися з учасниками трагічних подій та почути їхні болючі проблеми.Майбутні журналісти спілкувалися з Тимуром Кобзарем, волонтером, який пише книгу про загиблих кіборгів - "Вони потиснули Богові руку", а раніше писав дитячі казки. Волонтер щиро зізнався, що книга пишеться важко, цим самим натякнувши молодим, що війна- це не віртуальна гра і емоції тут справжні.Юні вихованці були вражені від почутого. Цей день запам'ятається їм можливістю "доторкнутися" до національної трагедії крізь призму особистих трагедій.
Далі тут....
avatar