5:28 PM
КОНКУРС АВТОРСЬКОЇ ПРОЗИ, ПОЕЗІЇ, ПІСНІ «ЯК ТЕБЕ НЕ ЛЮБИТИ…» у КПДЮ

У КПДЮ 16 лютого пройшов дитячий КОНКУРС АВТОРСЬКОЇ ПРОЗИ, ПОЕЗІЇ, ПІСНІ «ЯК ТЕБЕ НЕ ЛЮБИТИ…» (ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС АВТОРСЬКОЇ ПРОЗИ, ПОЕЗІЇ, ПІСНІ «ЯК ТЕБЕ НЕ ЛЮБИТИ…»).

«Як тебе не любити…» - це відкритий фестиваль-конкурс авторської прози, поезії, пісні серед учнівської та студентської молоді, який проводиться раз на рік з метою:

— розвитку й популяризації дитячо-юнацької творчості ;

— національно-патріотичного і гендерного виховання молоді засобами українського поетичного слова і музики;

— Показати принади Києва, розказати історії людей, закоханих у Київ, передати особливу атмосферу нашого міста, почуття, мрії, цікаві пригоди, враження та емоції, пов’язані з Києвом.

— виявлення та підтримки кращих учнівських і молодіжних художніх колективів та окремих виконавців;

— Формування нового світоглядного сприйняття Києва як міста європейської перспективи, розумного поєднання історії та сучасності, здатного дивувати, захоплювати та надихати нові покоління.

Ініціатор та організатор проведення Фестивалю-конкурсу інформаційно-творче агентство «ЮН-ПРЕС» Київського Палацу дітей та юнацтва.
Переможці Конкурсу були нагородженні дипломами та сувенірами, а кращі літературні роботи будуть опубліковані на сторінках Всеукраїнських видань: газет «Голос України», «КиїVласть», «Вечірній Київ», «Українська літературна газета» та журналу «Стіна». Також, буде випущено альманах творчих робіт «Як тебе не любити….».
ФОТО-МАТЕРІАЛИ з конкурсу можна переглянути у НАШОМУ ФОТОАЛЬБОМІ.

НА БІС.....

Переглядів: 177 | Додав: majormajor | Теги: Київський Палац дітей та юнацтва, ІТА ЮН-ПРЕС КПДЮ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0