1:55 PM
ІТА "ЮН-ПРЕС" КПДЮ - 30 років

 

Інформаційно-творчому Агентству "ЮН-ПРЕС" Київського Палацу дітей та юнацтва в цьому році виповнюєтеся 30 років.  Випускники ІТА "ЮН-ПРЕС" відгукніться, повідомте нам про себе, розкажіть, як склалася ваша подальша трудова діяльність. Ми чиркаємо на ваші листи з поміткою (випускник ЮН-ПРЕС (рік навчання)) в особистих повідомленнях на сторінці "ЮН-ПРЕС" в facebook чи за електронною поштою 

yun-press@ukr.net 

Велика зустріч випускників, педагогів і усіх друзів відбудеться 15 травня 2020 року в межах улюбленого фестивалю журналістики "Прес-весна на Дніпрових схилах".
Ви один із родини юнпресівців? Пишіть нам, не зволікаючи! Можна на сторінку у Фейсбуці "Інформаційно-творче агентство ЮН-ПРЕС", або ж в приватні повідомлення) Формат відеозвернення ідеальний Надішліть його нам.
Можна також розмістити запис у своїх акаунтах з позначкою #юнпрескпдю30. Підтягніть до події одногрупників! Тільки уявіть, як круто знову зібратися разом!
Нам цікава ваша історія. Розказуйте, що запам'яталося найбільше, з ким подружилися, чого навчилися, яку професію, зрештою, обрали. І персональне вітання теж очікуємо, звісно).

Переглядів: 203 | Додав: majormajor | Теги: ЮН-ПРЕС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar