5:11 PM
Церемонія відкриття XIХ-го Міжнародного фестивалю-конкурсу «Прес-весна на Дніпрових схилах» (КИЇВ)

Міжнародний фестиваль-конкурс "Прес-весна на Дніпрових схилах" розпочав свою роботу!  

З 21 по 23 травня 2021 року відбудеться XІХ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах» онлайн (далі — Фестиваль).

Тема цьогорічного фестивалю «МедіаКОД моєї країни, світу».

Фестиваль щороку об’єднує талановиту молодь різних країн світу і вже вдруге зустрічатиме гостей у режимі онлайн у Київському Палаці дітей та юнацтва. У Фестивалі беруть участь 800 учасників із столиці, 19 регіонів України та 7 країн світу: Білорусі, Польщі, Чехії, Нідерландів, Словенії, Узбекистану, Казахстану, які змагалися за першість у 10 номінаціях.

У програмі Фестивалю: вітальні відеоролики від організаторів та гостей; презентації закладів вищої освіти, медійних фестивалів та конкурсів від партнерів; зустрічі з лідерами думок та громадськими активістами; перегляди документальних фільмів про національну ідентичність; віртуальна екскурсія до Музею становлення української нації; бліц-змагання у форматі відеоігор «Мій Київ» та «Мозаїка», приурочених до 30-річчя Незалежності України, розроблені викладачами Київського Палацу дітей та юнацтва. Майстер-класи і вебінари з медіаграмотності та безпеки в інтернеті, сучасні технології протидії фейкам і дезінформації від професіоналів – відомих журналістів та медіатренерів.

У перший фестивальний день на вас чекають:

21.05.2021  «30 років Незалежності: медіаКОД моєї країни»

  • Урочисте відкриття Фестивалю ― «Прес-весна»: запалюємо на відстані!» — 11:00 – 12:00
  • Зустріч з Тарасом Тополею, громадським діячем, молодіжним послом ЮНІСЕФ, співзасновником БФ «Вільні UA», волонтером, фронтменом гурту «Антитіла» — 12:00 – 12:25
  • Віртуальна екскурсія до Музею становлення української нації — 12:30 – 13:00
  • «Фестивальна кінотека». Перегляд документального фільму «Спадок нації», авторка ідеї та сценарист – Леся Воронюк, режисер – Олександр Ткачук — 13:15 – 14:45


ХІХ Міжнародний фестиваль-конкурс "Прес-весна на Дніпрових схилах" у цифрах і фактах!
Пропонуємо цікаву інфографіку про наш фестиваль. Він таки вартий, аби ним пишатися!
СЛІДКУЙТЕ ЗА НОВИНАМИ НА СТОРІНКАХ ФЕСТИВАЛЮ 
НА СТОРІНЦІ НАШОГО ВИДАННЯ "МОЛОДЬ БЕЗ КОРДОНІВ"
НА СТОРІНЦІ "ЮН-ПРЕС" КПДЮ
НА СТОРІНЦІ НОМІНАЦІЇ "ВІДЕОРОБОТА"
 



ДРУГИЙ ДЕНЬ ФЕСТЕВАЛЮ

Переглядів: 268 | Додав: majormajor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar