4:58 PM
ВИНАХІДНИКИ гуртків КПДЮ в ЖУРНАЛІСТСЬКІЙ ВІТАЛЬНІ

     17 січня, до журналістської вітальні, приуроченої до Дня юного винахідника, завітали зірки Київського Палацу дітей та юнацтва, автори власних наукових розробок Відділу біології та STEM-освіти. Організаторами свята стали педагоги та вихованці ІТА ЮН-ПРЕС.
     У гостей заходу була унікальна нагода, побачити, на власні очі, можливості очищення стічних вод та водойм України від важких металів за допомогою рослин водної папороті, побачити як працюють над отриманням їстівних протитуберкульозних вакцин у трансгенних рослинах моркви та дізнатись про вплив прилипачів на рослинні організми методом індукції флуоресценції.


     Яскравим продовженням заходу стала екскурсія до лабораторії STEM-освіти, де гості спробували себе у ролі дизайнерів-конструкторів, шляхом створення 3D-форми на 3Д принтері.
     Палац пишається своїми винахідниками та бажає цікавих ідей для нових наукових відкриттів. Фото можна подивитись ТУТ..... 
Трансляцію заходу можна подивитись ТУТ...


Підготувала: Єлизавета Барилик

Категорія: БЛОГ ЖУРНАЛУ "МОЛОДЬ БЕЗ КОРДОНІВ" | Переглядів: 274 | Додав: majormajor | Теги: відділ_біології_КПДЮ, журналістика, КПДЮ, STEM_освіта, yun_press_palace | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar